Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det regnar



det regnar, älskling

precis som första gången
jag träffade dig

och idag är du lika vacker
som igår

och alla andra dagar


det regnar, älskling




Övriga genrer av rebekka
Läst 825 gånger
Publicerad 2005-06-07 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka