Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Räddningen


Jag fick ett recept..



Hur kunde hon veta?

Receptet som räddade mitt liv.

Tack farmor!




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-03-09 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta