Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu när jag är redo, när jag står här fri och obunden, vad händer mellan oss då????


Hur kommer du se mig?

Jag har funderat på det tusen gånger i min hjärna.
Jag kommer gående och du står där och ser på mig, sådär som du alltid gör. Lite forskande och försiktigt.
Jag som alltid, glatt pratande för att dölja min längtan, min förvirring och nyfikenhet. Det har gått så lång tid. Och jag har offrat så många år att älska. Älska alla andra. Så. Vad händer nu? Är du redo för mig? Är jag redo för dig?

Är vi redo för den största kärlekshistorian någonsin?




Övriga genrer av Fia-Lotta
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-03-09 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta