Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enediel inblandad igen


ljusknappen


tror du att känslor är
bara att slå på
och av hursomhelst
är det släckt så är det
och brinner ljuset så gör det
men tro inte
att den inte kan släckas
om behovet finns
jag är ingen maskin
men gör allt du ber om
när ljuset brinner
vill jag vara riktigt jävlig
så släcker jag precis
när du har kommit fram
och då gäller det att du vet
hur man tänder mig!




Övriga genrer av Spider
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-09 23:42



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Klockren och fyndig som bara den
2008-04-13

  aol
så bra livspoesi enkel diekt inga slingriga ovägar
du vill visa en man med känslor som inte ska bero på en knapp brao gillas
2008-03-21

  Magica VIP
Applåder och bokmärke
2008-03-10

  Blomster
Rolig ordlek med ljuset som tema. Texten är skriven med glimten i ögat och jag kan inte låta bli att glimta tillbaka! ;)
2008-03-10

  Lyckohäxan Enediel
Hehehe!! Ja vad kan man säga?
Villig är man om nån vet vart lysknappen sitter :)
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider