Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Nisse min älskade bror...


Vid din sida

Har så mycket jag vill säga men vet inte var jag ska börja
Är så innerligt trött på att gråta,be och sörja
Känner sån fruktansvärd skuld och skam över att jag inte är hos dig
Du genomlider helvetet och jag VET att du behöver mig
Du säger inget,visar inget,klagar aldrig ,men jag vet i mitt hjärta
Att hela din värld upptas av outhärdlig oro,sorg och smärta
Jag ber för dig varje dag, att du ska få slippa lida
Vill att att du ska veta älskade bror att jag finns där vid din sida
Vad som än händer så är du inte ensam
Önskar jag var där och fick säga säga det till dig,hålla dig i min famn...



Jag älskar dig min kära bror,glöm aldrig det...!




Fri vers av Kalle.O
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 09:54



Bookmark and Share


  Maria T
Du finns hos din bror med dina tankar
och med dina böner.
Jag förstår din sorg.
2008-03-16

  prinscess VIP
det är syskonkärlek
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O