Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några reflektioner om de dagar vi får.....varje dag kommer det en ny dag att göra något av. Inte går vi omkring och tänker på det - det var det jag tänkte på idag. För idag är det en speciell dag för mig.


Dagen idag

Dagen idag en

allvarlig sak förvalta

den så gott du kan




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-10 11:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja idag - NU - är det vi vet att vi har!
2008-03-10

  katt.inc
Fina tankar, livet är inte självklart.
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP