Så många omtänksamma kommentarer och hälsningar från mina diktarvänner!
Nu är jag Sveriges rikaste människa.....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många omtänksamma kommentarer och hälsningar från mina diktarvänner!
Nu är jag Sveriges rikaste människa.....




Sveriges rikaste

 


Att måla är en fröjd
som oftast gör mig nöjd
jag som nu är sensitiv
och inte alltid intensiv
fann att här var brist
på den respekt för en och var
som förut gav mig frist
att orka leva utan svar

De som inte har
gemensam kod med andra
och hela platsen tar
förstör ju för varandra
glädjeskuttet uteblev
tills jag såg vad ni här skrev
Ni fick mig att njuta
istället för att tjuta

Min älskades födelsedag
i ensamhet firar jag
fast tillsammans med er
blir det ju många fler
Ni fick mig att förstå
hur rik jag är ändå
Det är nämligen här
som jag hemma är

Tänk att det är livet
att se något skrivet
Tänk att ha så många vänner
fast vi ej varandra känner
Tänk hur mycket stöd vi får
genom orden som vi sår
Tänk er nu mitt varma hjärta
som vill krama bort er smärta

TACK FÖR ATT HÄR NI FINNS
ALLA MÄN OCH ALLA KVINNS









Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-10 11:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för att Du är den Du är och delar med Dig så rikt av Din stora generositet och öppna famn. Må Du få tillbaka en jättekram från oss alla som lärt oss att älska Dig.
Applåd!
Bibbi
2008-03-10

  katt.inc
Tack själv och kram, du vet.
2008-03-10

  Michaela Dutius
tack för att DU finns!
Och tack för en mycket vacker text!
2008-03-10

  jardan
TAck Ulla för att du är tillbaka, saknat dej ! och vilken text du gav oss !
2008-03-10

    Maria Malm
Tack för att du finns här!
2008-03-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Detsamma till Dig
Din flamma, flammar
så gott för mig!
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP