Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedan min älskade dog har jag haft många djupdykningar - och ibland inte trott att jag någonsin skulle komma upp ur de svarta bottenlösa hålen. Plötsligt känns det något varmt, varmare än på länge......


Tacksamhet

Det rinner en varm

flod genom mina ådror

rakt in i hjärtat




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-10 12:01



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken otroligt varm haiku...Ja tacksamhet mitt i det svåra är tufft, men efteråt kan man vara desto mer tacksam/B
2008-03-11

  Bibbi VIP
Vad det gör mig glad att Du får uppleva detta efter all smärta Du fått genomgå.
2008-03-10

  Michaela Dutius
Underbart att läsa. Blir glad.
vackert poetat!
2008-03-10

    Scribble
du strålar ut värme!
Välkommen tillbaka!
2008-03-10

  Carola Zettergren
SÅ vackert!!!
2008-03-10

  NågonAnnans
Vackra och hoppfulla rader!:)
2008-03-10

    Maria Malm
Vilken känsla..
2008-03-10

  Rachel Roth
...det låter just som tacksamhet...fint beskrivet
2008-03-10

  * Ammi *
så vackra rader
2008-03-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Varm vind på gång
jag hoppas den
blir mer än lång
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP