Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt paraply gråter

Skillnaden mellan att
flyga och falla
är hållet
man gör det åt




Fri vers av Aida*
Läst 631 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2008-03-10 12:16



Bookmark and Share


  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Riktigt bra!
Ibland kanske man tror att man gör det ena men egentligen gör man det andra.
2008-04-07

    ej medlem längre
Träffsäkert, tänkvärt och riktigt riktigt sant
fastnade för denna.
2008-04-05

    ej medlem längre
åh vad jag tyckte om dom här raderna
2008-03-10

  Aisha VIP
....det har jag aldrig tänkt på....sant...A.
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*