Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inez var hennes namn.


Mormor

nittiosju år är många dar
många dar med många bra stunder
en mormor som du,, ett under
tår i ögat.. paus

sista kontakt, ett Grattiskort
enväga hälsning, \"jag tänker på dig\"
Tack! för allt du gjort för mig
klump i halsen.. paus

mamma är nu på väg
systrarna tre höll dig kär som få
barnbarn och barbarns barn likaså
handen skakar.. paus

till slut du skaparen får träffa
annan mormor tog samma väg igår
nig och hälsa från mig när ni framför honom står
tåren faller.. HEJ DÅ!

min mormor dog idag, en stilla måndag




Fri vers av MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Läst 1483 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-03-10 14:10



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Lyckliga du att få ha en sådan varm mormor!
Underbar dikt till hennes minne och det här du skriver...
\"handen skakar...paus\" gör att dikten känns...
2008-04-04

    ej medlem längre
Oh jag beklagar och önskar din mormor en skön vila i frid.
Har varit i dina skor och vet hur det känns, en vacker dikt, ömt och innerligt skrivet, tack för läsningen!
2008-04-03

  Maria Zena Viklund
jag delar din sorg vet hur ont de gör att förlora en mormor!
2008-03-30

    Wrickedgame
Det är svårt att förlora någon som funnits där hela ditt liv. Men som du säger; hon hade ett liv med många bra stunder, och det kommer du också få. Mycker vackert skrivet
2008-03-19

  Per Teofilusson
min är 98. Känner med dig.
2008-03-17

  Bjarne Nordbö
Genomskön i sin upprigtighet.
2008-03-17

  taowaki
/nittiosju år är många dar. många dar med bra stunder/så mycket visdom en människa som levt ett helt sekel måste ha upplevt, hela den \"nya\" världen och nu har hon vandrat vidare till en värld som ligger förborgad i en gåta. Mycket har haft med sig på vägen och hon är mormodern som fanns för att du skulle bli född. Det är stort och du ger henne en eloge och det ger jag en eloge till dig för!
2008-03-16

  Michaela Dutius
Vilken underbar gåva att få bli nittiosju år och ha en dotterson som skriver ett så underbart eftermäle när tiden är inne att lämna!
2008-03-16

    Nattviol
men så fint du skriver
om din mormor och hennes
långa liv och inverkan
på dig...
nittiosju år är en avsevärd
ålder och jag böjer sin
nacke i ödmjukhet inför
en sån levnad!!

hon dog - men hon
finns genom dina ord -
även här!!!
2008-03-14

  Aisha VIP
...en underbart vacker, innerlig och kärleksfull text...bokmärker!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

MinAndeNavigerarGenomEvigheten
MinAndeNavigerarGenomEvigheten