Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det min älskades födelsedag. Och jag har haft en minnesannons i vår tidning. Men jag var inte ensam om den.....men eftersom jag vet vem som satt in den så ryser jag. Den människan var inte ens hygglig så länge han levde.....


Varför

I min annons
står det om
evig
kärlek

Barnens mamma
som aldrig
kunde
tåla
att
den
man
hon
inte
ville ha
till slut
blev en
lycklig och
glad människa

sätter
in
annonser
som
ser
ut
som
något
helt
annat
än
verkligheten

som
andas
av
en
omtänksamhet
som
aldrig
fanns
och
jag
frågar
mig

varför
 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-10 16:31



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Till Mejram vill jag förtydliga att den här personen gjorde mannen ifråga mycket illa..... och de som känner mig här vet om det. Jag har skrivit om detta förut.
Är det något jag avskyr så är det detta spel för gallerier. Hon brydde sig inte om att hälsa på när han var sjuk, ens ringa till honom. Istället ställde hon till ett herrans oväsen om småsaker som hon hade missförstått.
Visst ser världen olika ut från olika håll. Men jag VET hur den såg ut från den som inte längre finns med oss. Jag var nämligen med.
2008-03-11

    Scribble
Ulla, men du vann!
ni som var lyckliga!
2008-03-11

  * Ammi *
en sån sorglig människa, elak skulle jag vilja säga, en som vill visa sig som nån hon inte är, samt ett dåligt samvete ..
jag skulle blir skitförbannad
2008-03-10

  Anders Nordlander VIP
Såg din annons i GP, vackra ord som förmedlar din kärlek.
2008-03-10

  Bibbi VIP
Det viktiga är att Du vet vad som är sanning för Dig och håller fast vid det och bara det. Var och en får svara för sig och skörda det man sått och sår...
Applåd för den djupa fina beskrivningen av detta.
2008-03-10

  Ilona _L
Fint skrivet!
Var och en har ju sin egen verkligehet och hennes sanning förminskar inte din, men jag förstår att det gör ont...
2008-03-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Knepigt att göra så
efteråt, är det en sorts
försentförlåt! Bra skrivet!
2008-03-10

  Michaela Dutius
Intressant fråga. Ibland undrar man varför människor gör som de gör.
Du har gjort vacker lyrik av den frågan.
2008-03-10

  © anakreon VIP
Det usla samvetet kan få människor att agera märkligt, den dåliga smaken likaså. Vore intressant att veta vad som styrt denna märkliga kvinna.
Applåd.
Carl-Erik
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP