Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suset

Hon står på bron
Bilarnas sus omringar henne,
men de överröstar inte tonerna i hennes huvud,
de överröstar inte rösten som säger åt henne att hoppa
Bilarna rullar sakta förbi
Ljusen från dem lyser upp henne där hon står
men ingen stannar,
ingen hindrar henne,
ingen ser henne

Hon är en vålnad i natten
Ett kliv ut, och hon faller,
Vinden tjuter i hennes öron,
får hennes ögon att tåras

Vattnet slukar henne,
omsluter henne,
drar henne ned till botten
Hon kämpar inte emot,
hon har gett upp.
Kylan biter tag i henne
Luften i hennes lungor ersätts av vattnet
På bron susar bilarna förbi som om ingenting har hänt




Fri vers av Dammad
Läst 358 gånger
Publicerad 2008-03-10 20:04



Bookmark and Share


  agneta pichler
..och allt det här stämmer..
så tragiskt.. rörande..
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Dammad
Dammad