Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motreaktion



med ett brett leende
och halvslutna ögon
vandrade dimman
bland mållösa människor

med dova röster och
bortrivet tal
fördrevs viljan
inåt
och taggarna
utåt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 20:12



Bookmark and Share


  karenina VIP
\"fördrevs viljan
inåt
och taggarna
utåt\"

en stark och härlig motströms vandring!
2008-03-10

  Carola Zettergren
Suveränt bra poetat!!!
Mina tankar går till Ferlin
och hans igelkott....
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen