Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hushelvete!

Lånade ett hus av världen

Vad går upp mot den trygga härden

Men det kostar att leva i flärden

Jobba hårt, leva snålt och tappa andra värden

Trots allt kommer ibland en känsla

Min kropp som verkligen vill att jag när den

Att jag när den

Och dessutom trillar kaklet sönder

Fan med




Fri vers av Jimmy:n
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-10 20:20



Bookmark and Share


    Smed-olle
Förbannat bra!
2008-04-22

  Gunilla VIP
Många är vi som trillat i den fällan!
Få är vi som klarat att stiga ur den!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n