Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skar mig på världen!

Slog av halsen
på sista
flaskan
för kvällen
för livet

Mot trädet
jämte mig

drack girigt
ur buteljen

kände värmen
från vinet
blandat med blodet

från mina läppar




Fri vers av Jimmy:n
Läst 620 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-10 20:56



Bookmark and Share


  Laijza
drack girigt....gillas.
2008-04-26

    smuts
Snyggt och enkelt. Jag tycker om det.
2008-04-22

    Smed-olle
Du borde bli diktare
2008-04-22

  Gunilla VIP
Skar av halsen
på sista
flaskan
för kvällen
för livet
.......
Så starkt!
Känner så mycket.....
Undrar ännu mer....
2008-04-16

  genni VIP
starkt,applåd
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n