Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sång om saknaden

jag har hört att du är lycklig nu
att du har flyttat söderut
att du pluggar och
har större mål nu
att du planerar

tänk en gång var guiness
och mina andetag
allt du levde av (för)

jag har hört att du hittat
kärlek efter vägen
att det nu är hennes
fingrar som trasslar in sig
i ditt hår
att det är hon som
ritar kartor över alla platser ni
ska se tillsammans
på din rygg
att det är hon som varsamt kysser bort
dina tårar när Mörkret är allt du ser
att hon älskar dig gränslöst

för visst gör hon det?
visst gör hon också det?

det är juni nu
och månader sedan du försvann
jag har drunknat i min guiness
som jag drunknade i dina
mörka ögon

jag behöver dina andetag
kom tillbaka




Fri vers av Charlie
Läst 834 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-06-07 18:59



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Fortfarande samma känsla!!

// Jessica Ewa
2007-09-05

  Jessica Ewa
Uj uj sånt här kan fortfarande få mig att bli helt snurrig i huvudet. Denna känns hela vägen nedifrån magen och jag älskar det.

Pust. Jobbigt bra.

// Jessica Ewa
2007-04-30

  yoyyo
jag har drunknat i min guiness
som jag drunknade i dina
mörka ögon


jätte fint!
2006-07-08

  Livia
jätte bra, sorgset, visst har man känt så, du målar upp det bra utan att låta alltför svartsjuk - bara längtande!
2005-08-08

    vilsen
vet inte vad jag ska säga, bara helt underbart skrivet , och sorgligt . . .
2005-06-30

    Bror
way to go Charlie. fantastisk!
2005-06-14

  oprivat
dösött..men ack vad hemskt det är know the feeling
2005-06-11

    livräddaren
otroligt vacker dikt om saknad!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Charlie

Mina favoriter
du kan väl se mig ibland