Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla orsaker

kommer igenom nästan allt
utom detta förortsträsk
urmakare
smala soldater
på väg mot solen
bensinmyror
kapten över industrin
alla gör det
följ med oss neråt
det finns inget som jag har gjort
som går att förlåta
such a beautiful day
om du sträcker dig efter detta moln
så slukar det kanske dig
undvik ögon kontakt
reagera inte
uppför dig normalt
håll dig lugn
ta ett till glas
kasta första stenen
skåla med rädslan
ät dina popcorn
fyll i enkäten
kom ihåg att sätta klockan på väckning
överge alla orsaker
mönster och monster på dina nära vänner
tro på ALLT
kalla dig själv en DJ
doktor dj
13 h på ett plan mot solen
berätta allt för en främling




Fri vers av dansfeberigen
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-03-10 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansfeberigen