Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden så tunga

Orden så tunga
gagnar ej mer

sluta dem slunga
mot den som dig ger

en del av sin själ
som ger dig sitt hjärta

som vill dig så väl
ej värdig din svärta




Fri vers av Nic
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-06-07 19:30



Bookmark and Share


  Markattan
Håller med nedanstående, enkla ord, men de tar sig in och berör på djupet. Ord kan vara ytterst tunga att få kastade på sig...
2005-06-07

    Mejja
Denna, ja den är fantastisk! Djup i enkla ord! Läser om och om igen, den tar sig än djupare då.
2005-06-07

    sphinx
Som vän av rim kan jag bara gilla detta. Hur bra som helst!
2005-06-07

  The Stargazer
Enkla rim som du har lyckats göra
något speciellt av, mycket skickligt.
Även diktens innehåll och upplägg
är toppen !
 
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic