Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats längtan

 

Ömt, så ömt
en mjuk smekning
läpp andas mot kind
smakar hudens luft

Följer nacken
i böljande rörelse
blottad hals kittlas
när närhet nalkas

Ömt, så ömt
smeker hjärtats slag
kysser blomman
med kärleksord

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 1112 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-03-11 09:33



Bookmark and Share


    lory
underbara ord ,smekning in i det innersta..mmmmmmm
2012-01-18

    johanni
Kan bara hålla med. Underbart vacker.
2008-03-16

  Thurizas
underbart vackert:)
2008-03-15

  © anakreon VIP
Njutningsfyllda applåder
Carl-Erik
2008-03-13

    sunnanvind
Så vackert!!!
2008-03-13

  Marielle
vaaaaackert.
2008-03-13

  Maria Zena Viklund
åh så vackert, fint skrivet, applåd!
2008-03-13

  boen
Så finstämt att det känns störande att kommentera...
2008-03-13

  * Ammi *
härlig mycket vacker poesi!
2008-03-13

  glittertindra
Så otroligt vackert, kärleksfullt skrivet om det vackraste...
2008-03-11

  Nils Sondefors
Poesi!
Vackert, harmoniskt, ömsint.
Applåd!
2008-03-11

  noname_realmind
Mmh... vackert och mums... ;)
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP