Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i litet rum

låt spelplanen svikta
för bara så
kan du flytta pjäserna
den långa vägen




Fri vers av skrattretande
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 15:42



Bookmark and Share


    näver de anima
Jag får en känsla av att det lilla rummet sprängs...
Det finns många skikt i denna dikt, applåderar!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

skrattretande
skrattretande

Senast publicerade
anpassad
kort dröm
i litet rum
* Se alla