Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill så gärna tro att jag finns i andras hjärtan. Men kanske är det bara det jag gör som väcker deras kärlek.




När alla applåder har tystnat

 

 

Och sorgen

livet som var gärningar

bevakade 

svartsjukt inlåsta i bravorop

 

Scenen

ljuset som förföljde

duktigheten

skamset gråtande sista dagen

när applåderna äntligen tystnat

 

Ridå

och jag vet det

Aldrig lät jag någon se mig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-11 16:43



Bookmark and Share


  octobertragedy
känner igen mig mycket i den här texten, och ja, jag börjar känna att jag inte riktigt vet vad jag ska säga med mina kommentarer, de flesta av dina texter tycks beröra mig på ett eller annat sätt och ditt språkbruk är ju som sagt väldigt bra :) jag bokmärker den här texten, och låter det tala lite för hur mycket jag faktiskt gillar den. alla liknelser med ridåer och scener osv. ursnyggt!

och du...
för dig tystnar inga applåder
*applåderar vilt*
2008-03-11

  micke marin
hmm
hur visar man vem man är?
genom att vara och göra?
möjligen finns något annat också
men nog finns du allt i mitt sinne i alla fall
2008-03-11

  Carola Zettergren
Neeej..vet någon vad du är
världens underbaraste känner jag
djupt in i själen...och sluta gör så
att jag börjar gråta....för det gör
jag....fyamejjen!!!!!!
2008-03-11

    Melona
oj

så bra du skriver

varje rad är poesi i sig

det är vackert
finstämt
sorgligt
naket

och vackert!

jag ser dig
som
den värme du är...
applåderar - känns fånigt att skriva
men gör det ändå! ;)
2008-03-11

    papillon
Livet är en ensam resa..... Stingande, sann och sorglig text.
Bokmärkes, applåder!
2008-03-11

  Bjarne Nordbö
I mitt hjärta flög du in för att DU är.
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder