Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dagen känns tung ~ ge någon en kram



 

Öppna ditt fönster släpp in lite luft!
Glöm farhågornas logiska "förnuft".

Glöm bekymmer och besvär
Lev ditt liv nu och här!
Vissla en glad melodi!
Din vilja är faktiskt fri
Känn hjärtats varma espri!

Låt ej sorgen och nöden dej knäcka
Din kärlek är stor nog att räcka!

Öppna ditt hjärta släpp in lite ljus
Sakta glädjen fyller ditt hus!
Känn hur kärleken lindrar din sorg
Livets godhet blir dej en
stadig och varm borg!

När dagen känns tung
ge någon en kram
I själen är du ung!
Och allt mindre lam! 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-11 17:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
Underbart budskapsrik! Tack!
2008-03-13

    Nattviol
en positiv fläkt -
som att vädra ut allt gammalt
din text lovar glädje
med den minsta av våra
ansträngningar!

\"Öppna ditt fönster släpp in lite luft!
Glöm farhågornas logiska & \"förnuft\".\"

för bästa flyt kanske man kan tänka
sig:
\"Glöm farhågors logik och \"sunt förnuft\"\"

kram
2008-03-11

  jardan
Viken luft och rymd i din fantastiskt positiva text, bokmärker !
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP