Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byråkratiskt kärleksbrev


Lättat meddelade om hälsning!

Namnbeskrivning och ärende skrivet diffust nog att kunna ha ett flertal olika
betydelser men absolut inga löften eller lögner.

Långt, utstuderat och övertänkt beskrivning av drastiska förändringar i form
av frågeställningar, ogenomtänkta påståenden och rena anklagelser.

Information om vad min person kan erbjuda i form av tjänster och dessutom
vad detta kan betyda för den delgivna individen i fråga.

Erkännande om känslor, avsikt och intentioner.

Klar frågeställning.

Överdrivet känsloförklaring.

Avsändarfras med personlig attityd.

Namn och kort bedjan om svarställning.

ps. "glömd" del av gällande dokumentation, tillagd av antingen dramatisk effekt eller estetiskt-konspiratorisk tanke.




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 125 gånger
Publicerad 2008-03-11 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen