Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egntligen är dikten en låt som jag komposerat på engelska men den blev en dikt istället - på svenska (suupriiiise)


En perfect illusion


Jag har aldrig kännt mig så ensam

som då jag står i en folksamling
och skriker det högta jag kan

Mitt i allt

men ingen hör mig
ingen ser mig

Jag lever i den perfecta illusionen

En illusion av luft




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 20:46



Bookmark and Share


    knutte
äkta bra jag vil höra låten
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag