Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knall & full - limerick

 

En krutgubbsuput från Blåsut
fyllde krutgubben så full med krut
att det hördes en skräll
över hela Kallhäll
när Blåsut med ett tjut blåstes ut


(o så en frånstötande och vedervärdig uppföljare)



Han hann dock själv ta skydd i sin källare
där han nu blandar till sig en smällare
Några tunnor med vin
o så nitroglycerin
- En Alfred Nobel-återställare




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-11 21:10



Bookmark and Share


  ordterroristen
Tillåt mig småle, för Alfred Nobel-återställare har ett charmigt läte i mina öron. Limericken i sig tycker jag emellertid inte var en av dina toppnoteringar direkt, blev lite för repetiv känner jag. Om du ser min poäng (?)
2008-04-08

  Lennart Bång
haha, underbar :D Så jäkla skönt flow i limericks och verkligen i denna, snyggt!
2008-04-02

  Gronia
suvverän. Jag gillade den!
2008-03-30

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker herrns exivibriljans
2008-03-19

  Erik L
Tusan så fyndigt skrivet! Jag drog på smilbanden ordentligt...
2008-03-14

  tom boreland
en riktig rökare
2008-03-11

  Bodil Sandberg VIP
hahahahahaaa...jag tycker det här var görsköj..speciellt den andra!!!
2008-03-11

  © anakreon VIP
Bättre än de flesta, men du kan bättre, Daniel!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP