Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina händer lägger du kärleken

 

Jag älskar dig
du mitt livs trubadur
du som sjunger min klagan
och lättar på skulden

jag bär
en sorg så tung
en längtan så stor
mot kosmos hemliga djup
mot frihet
i tanke och handling
befriad från smärta
som livet ger

jag bär
dina toner
i mitt tvivlande hjärta
de smeker och helar
tråd efter tråd
sakta ömt och tålmodigt
kommer jag närmre
gitarren
som spelar på mina strängar
som sunnanvind
kysser du mitt namn

jag bär
mitt öde
i mina händer
lägger du kärleken öppen
som glödande himlar
där tusen ljusbloss brinner

Din styrka föder min svaghet
Jag älskar dig!




Fri vers av * Ammi *
Läst 1227 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-03-11 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek så underbar den är vårt livs elixir !#En underbar människa och kvinna är du
2022-01-05

  issac.a.m
helt Underbart
2009-05-19

  aol
älsklig ömsint vacker 5vtsippor till dig
2008-08-14

  Lejonhjärtas poesi
Underbart vacker kärlekspoesi!
2008-05-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart varma kärleksfulla rader..
Hela dikten är som en smekande sång./B
2008-04-05

    Klarsynt
Mycket bra skrivet med bra ordval o dynamik. Lite av det som är essensen i att älska någon annan.. Fint. Mvh //J
2008-03-27

  Maria Zena Viklund
så vackert alstrat!
2008-03-16

    Maria Malm
Underbart skrivet..
2008-03-12

  KonstigaKatter
Helt underbar poesi! Underbat ordbroderat.
2008-03-12

  ¤Anne¤
fantastisk tet!!
2008-03-12

  Nicklasb
Alldeles fantastiskt bra. Väldigt målande och varm kärlekshyllning.
2008-03-12

  stella
Underbart att läsa!
2008-03-12

  Hildegun Relefors
Jag bara njöt av den vackra sidan, ett litet konstverk, som omponerade på mig!
2008-03-11

  Hildegun Relefors
Jag bara njöt av den vackra sidan, ett litet konstverk, som omponerade på mig!
2008-03-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Så är den - kärleken. Oerhört fint beskrivet Ammi! Det finns inget mer att tillägga. Applåd
2008-03-11

  Carola Zettergren
Underbart vackert!!!
2008-03-11

  Annmargreta
Underbart vackert!
2008-03-11

  Michaela Dutius
Mycket vacker och ömsint om kärleken- den vi alla längtar efter
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *