Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skinnspår, våldsam kyss


Smakfulla revir *

 

Visst...

Visst har man ett visst bett
Visst har man ett visst sätt som sätter sina spår

Visst, det har man
och betten som man får är fler än betten som man ger
så de ska kännas, om det går
För känns jag så finns jag i din statistik
i dina minnen och som märken på din bringa
Och märken i skinnet är inget som nöts ut
Förtränga? Tveka?
Kan du bringan din förneka?

Men visst

Visst har jag ett visst sätt
det kan ingen som mött mig ignorera
En sjukdom som drabbar alla som jag når
Akta skinnet, jag ska sätta mina spår




Fri vers av sorgsen
Läst 816 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-12 10:59



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Onekligen fina markeringar i ord och språkbruk. Vackert, smakfullt och distinkt.
2008-03-18

  Elisabeth VIP
Tufft uttryckt med självklar attityd. Texten din ger liksom klara besked! Samtidigt finns det en insikt om sårbarhet mellan orden vilket gör dikten dynamisk som livet med sina kontraster. Uppskattar!
2008-03-12

  Markattan
Gillar flödet och attityden i den här - självklart ska man lämna spår efter sig ;o)
2008-03-12

  Banehallow
jag ler mest sådär roat vetandes när jag läser det här. mycket bra som alltid och med utrymme för tolkningar.
2008-03-12

  Shininkagemusha
Riktigt snyggt.
2008-03-12

  Fredrik P. VIP
Ah så fin...
...den sätter
spår hos mig.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen