Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets nyckel


I ett gammalt, dammigt skrivbord
bortglömt på vinden
fann hon lådan
där livets nyckel var gömd
och den var gjord av guld
ty den var

Nyckeln till det Goda

men nyckeln var inte bara hennes

Den delade hon med
alla andra som
ville låna nyckeln
och låsa upp sina lås




Fri vers av Nic
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-06-07 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic