Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illavarslande otacksamhet


... i dina ögon,

syns det, ser du?

Du gör mig synlig

för att du ser...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 141 gånger
Publicerad 2008-03-12 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen