Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga dagar är det så här.....


Existens

 

Att existera är väl mera
än att enbart vegetera

Att existera kanske bara är
att klara överlevnad här

Att tillvaron är platt
som en nedsutten hatt

får vara gott nog
när livsanden dog

när solen i mitt hjärta
är mörkare än svärta

jag glädjen inte märker
för allt som bara värker

och ensamheten utan hopp
drar sin kappa runt min kropp

Nu önskar jag att tiden må gå fort
tills jag är vid evighetens port
                   ~

 




 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-12 14:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Somliga dagar är svåra dagar- mycket skört och finstämt beskrivet i din dikt!
2008-03-14

  Ilona _L
Kära Ulla!
Det är väl ingen tröst idag, men jag är säker på att du kommer att få många härliga dagar längre fram...
Kram
2008-03-12

    Maria Malm
Stor sorg förmedlad..men du..det kommer nog ljusare dagar..
2008-03-12

    Scribble
Ulla, du skriver så sorgsen igen, blir ledsen.
Och du var just på väg att klara av det mesta!
Det kommer du att göra också! Kramar, /S
Var det din ärodag? Grattis!
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP