Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppslukad


Jag var som uppslukad av mig själv
och av
älskog,
kärlek,
upphetsning
Och när jag skrek:
\"Jag kommer älskling!\"
märkte jag till min förvåning
att du redan lämnat rummet...




Fri vers av Mathias
Läst 250 gånger
Publicerad 2005-06-07 23:51



Bookmark and Share


  madinsane
kanon! det bevisar ju bara att du njöt till fullo.. :)
2005-06-09

  Markattan
Fullt så uppslukad bör man kanske inte bli... ;o)))))
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mathias