Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

därför var micke och molle en fet jävla bluff


åren gick
bortom all kontroll
och jag minns tiden
då vi trodde x2000
var snabbare än allt
(se, vi hade fel)

då kunde vi ligga och
namnge molnen och
låta tankarna sväva
bort med dom
bort från allt
(tillsammans)

jag ligger i min säng
inser att jag tömde
karmakontot och blev
bankrutt för så längesen

hittar minnen i varje vrå
varje hörn av mitt rum
och texter vi skrev om
hur ingen någonsin kunde
skilja på två som oss

det var ju så längesen nu
tågen har redan passerat
och orden som gör mig stum
håller mig kvar på perrongen

den här gången står jag ensam
för det finns ingen hand att hålla i
ingen att beskydda och ingen att
bli beskyddad av

en av oss växte upp



(och det var inte jag)




Fri vers av octobertragedy
Läst 866 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-12 18:46



Bookmark and Share


    sårosa
läst lite av dina texter nu , wow !
2009-01-28

  P-M Lundberg
Hej!

Förstår din tanke men förringa inte historien om Micke och Molle.

Är en av mina favoriter och den är ingen bluff, okey? :-)
2008-08-01

  Solstorm
du är bäst och jag älskar dina texter
Amen!
2008-07-27

    RivQah
Asså. Jag har säkert läst många av dina texter tidigare utan att ha orkat kommentera fast jag inte minns det, men, äh. Du är bra. Jag känner för att gråta (och det är inte för att det var dåligt).
2008-07-18

  Bjarne Nordbö
Måtte det aldrig hända. Men om det mot all förmodan blir så, behåll det du kan.
2008-04-27

  Матрёшa
men gumman vad fint du skriver!! Vilken berörande text! Jag bara slits sönder när jag läser den!! Underbara formuleringar!!
2008-04-23

  Per Teofilusson
du skriver oerhört medryckande, till synes utan ansträngning. Du har något att berätta, och du gör det bra.
2008-03-13

  RiJoKu
Du har känsla i dina texter. Denna är inget undantag!!!
Haha visst mins man den tiden, man trodde x2000 var snabbast... småler åt minnena.
2008-03-13

  korpfjäder
Slutet gör att jag vill brista i gråt och hålla om dig.
Kram!
2008-03-12

    Melona
tycker mycket om ditt sätt att skriva
det är vackra bilder som du målar upp
gillar känslan av att de är lite naggade i kanten...

grym inledning,
och avslutningen är superb! :)
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy