Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina kompisar har alla sina små prolem och det är alltid jag som får leka kurator, nu har jag funnit mig själv gråtandes på sängen åt mina kompisars problem och då insåg jag att jag kan hjälpa dem men lyssa halvhjärtat, annars mår jag bara dåligt.


Öppet brev till förtvivlade kompisar

Ni vedjar, bönar och ber om hjälp.
Ser på mig.
Vissa gråter.
Andra skär sig och några skriker rätt ut.
Vissa säger inget alls.
Några av dem har er har haft tankar om att fly, använda den enklaste flyktväg som finns.
Döden.
Jag vill hjälpa er men ni är fast i höghuset och stegen har börjat vingla.
Om jag sträcker ut handen, då...
Faller jag.
I oändligheter.
Jag är ledsen, men jag måste klättra ner för stegen.
Jag är ledsen.




Övriga genrer av Svarta ord, vitt papper
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 20:45



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Många Unga Mår Dåligt nu, Min Dotter är en av dem, Som Äldre har man Svårt att Förstå Allt, men \"Lunar Storm-explosionen\" och andra, liknande företeelser Spelar Stor Roll plus att Skolan Verkar Vara Rena Djungeln, för en del, Hela Vägen , Från Lågstadiet t.o.m. Gymnasiet !!! En Hård och Grym Värld, Värre än Vi Föräldrar Kan Ana !
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper