Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvudlös

 

utan att behöva gissa
plockar jag ner en tröja

vävs längs mina fingrar
trär den som en gördel
över jorden

du skrattar
och ansiktet du ger
får mig att önska

att regnet blåsten
måstena

för alltid får ligga
som ett världshav av gummi

under vårens räfflade fötter




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-12 22:14



Bookmark and Share


  ElinaO
Jävligt Bra!!
Och den var fantasifull med! :D
2008-04-21

  Johan Pollnow
jag tycker om och gungar med i allt utom sista raden. inledningen är ofelbar. great!
2008-03-20

  Susan Pfeffer
Andra kommentaren jag skriver nu på denna sajten.
Se upp.
Ja, jag vet inte riktigt jag, inget som berör eller griper tag i mej. Men den kanske är bra på något annat sätt?
2008-03-18

  Sanningsägaren VIP
bilderna som kommer
ur dessa ord
är spännande
tack för läsning!
Åsa
2008-03-17

  Carola Zettergren
Skön stämning tycker jag nog!!!:)
2008-03-15

    smuts
dikten tar en oväntad riktning. Jag tycker om ditt skrivsätt.
2008-03-15

  himlens hemlighet VIP
mmm önska e bra :)
2008-03-13

  aftermath
sköna rader Daniel
det finns några som sticker ut
som kunde stå på egena ben snyggt
\"regnet blåsten
måstena

för alltid får ligga
som ett världshav av gummi

under vårens räfflade fötter\"
det var ett \"att\" där, som föll bort..
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP