Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händers hunger

Stilla

vid min sida

andas

mina händer

dina konturer




Fri vers av Mangal VIP
Läst 1606 gånger och applåderad av 72 personer
Publicerad 2008-07-12 01:25



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Fint !
jag mitt ego tänkte att jag själv kunde skrivit något liknande. Men det hade jag inte.
Du skriver rent utan att det känns "putsat"
Konturer ... är ett underbart ord
som lärare i kroki använder jag istället orden omskrivande linje.
2015-07-16

  KattenKin VIP
Vansinnigt vackert!
2015-07-15

  hjortfot
Vackert <3
2015-05-31

  Ninananonia VIP
Vackert! En intim dikt som andas kärlek! :)
2010-11-21

  Ninananonia VIP
Vackert! En intim dikt som andas kärlek! :)
2010-11-21

  Anna*
Komplett i all enkelhet. Mycket fin!
2010-04-11

  Gisela Nordell
intimitet i sin mest subtila form
2009-11-13

  Silvergirl
Åh, så fantastiskt bra!
Kort men intensiv!
De där 5 raderna säger ALLT!
2009-05-25

  Eaglemountains VIP
Den sitter klockrent! Så mycket innehåll i så litet text. Jag är imponerad!
2008-10-02

  Thommy
Verkligen bra skrivet, ett tydligt exempel på att korta dikter kan säga mycket.
2008-09-24

  Lena Renman
Med få ord som säger allt som behöver sägas

Applåder

lena
2008-09-21

  Simmerskan
även jag blev mållös. Ännu en favorit för min del.
2008-09-19

  Manal
helt underbart bara, mållös
2008-09-14

  Michaela Dutius
Mycket vacker och berörande...i få ord lyckas du berätta något mycket väsentligt
2008-09-13

    vide
händernas hunger... och längtan... känns igen
vackert förmedlat!
2008-09-01

  albertina
Stum...
Tur att jag har fingrar..
Detta är så bra på alla sätt och vis.

Tack för underbar läsning.
Bokmärker på stuts. =0)
2008-08-14

  Stjärnöga
Underbart vacker
poesi!
2008-07-26

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2008-07-21

  Mabola
För varje gång jag läser raderna,
lite snabbare eller kanske saktare...
så blir det om möjligt ännu vackrare.

detta var underbart, tack för lässtunden!
2008-07-16

  VITRIOL
Wow.
Mästerligt!
2008-07-14

  noname_realmind
Bara rubriken... trots det omöjliga, så fattar alla... såå lätt att dyka in i och identifiera sig med...

Suveränt fångat!!
2008-07-13

  Lejonhjärtas poesi
Helt underbart vacker poesi!
2008-07-13

  Rosmarin
wow...den här är sensuell!
2008-07-12

  © anakreon VIP
IBSM-applåd!
(I Begränsningen Syns Mästaren)
2008-07-12

  devilsangel
Underbara rader som andas kärlek i sin närmaste närhet...
2008-07-12

  Quasimodo
Ett skönt uttryck här för minnesnärhet och jag andas in !!
2008-07-12

  friheten
Åh, så vacker!
2008-07-12

  Anders P VIP
inget staplande av bilder utan endast en. Allt onödigt bortreducerat, en intressant paradox (händer som andas) och en känsla av oförstörd kärlek. full pott
2008-07-12

  Janis Karlsson
Säger bara ETT ord - längtar!
Oerhört bra fångad känsla i så få rader - ståpäls och stående ovationer!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP