Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Multicolorala blekmedel




Vi är alla födda ur regnbågen


det svarta

och vita


köper vi i närmsta färgaffär




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson