Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krasta Tankar

Nu har ledsamheten stigit,
från fred till krig.
Med kringgående tankar,
och orolig lycka,
trampas jag ned, i krasta tankar,
trisstess,
avundsjuka,
tårar.

Ett skrie i ett tomrum,
svart,
längtansvärt,
bortkommen.

Ångest har dragit över mig,
svävandes med sin mantel av kväve,
sitt groteska leende.
Gråten är påväg,
STOPPA DEN!!
skör,
känslig,
borta.

Tröst och peppning,
funkar inte, inte längre,
inte mer...




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist