Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ärr med formen hjärta

Det är borta, allt är borta!
Ett ärr med formen hjärta, vackert,
men tillverkat av ångest.
Vad ser du? Ondska? Vrede? Sorg?
Självplågan, ett sätt att försvinna.
Sorg, besvikelse, avund, tårar,
blir till lättnad och tom glädje.
kremerar känslor, får bort dem,
glöden är min vän
Vem vet, andra ser inte det vackra,
bara skadan, de tänker,
uppmärksamhet.
Jag säger abstrakt konst.
Det är vad alla känslor är,
en abstrakt metafor,
av lögner.




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 05:41



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Sanningen är okränkbar.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist