Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skalad människas flyktiga övertro...



Håll dina drömmar hårt,
skriv ner... berätta om...
Kom ihåg dem.
De betyder någonting,
när de inte infinner sig...
det är då man önskar att
man hade följt sitt eget råd.

Tiden och livet man valt,
verkligheten man sökt sig till och
alla felsteg man tagit...
de översköljer allt
tillslut.

Drömmarna tonas ner till
overksamma minnestrådar.
Tankarna man haft
klipps av
en efter en.

Och orden man väljer...
samma bokstäver
mening efter mening,
i olika men återkommande
kombinationer.

Så skriv ner din värld
varje vanlig tröttsam dag,
så att det finns bevis
på din egen
existens.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 13:31



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Gillas av mig...känner igen mig..och du har fångat det väldigt snyggt/B
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen