Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förr, när jag var yngre, skrev jag alltid titeln först och lät texten utvecklas som den vill... fungerar inte längre... men, när fan slutade det att fungera?


Kvicksand


Borde inte försöka skriva idag,
känner mig grå som en sommardag.
Borde inte försöka komponera meningar,
känner mig trött... så trött... trött...

Fylld av ingenting känns själen i nuet,
tankarna är långsamma och idiotiska...
Blä... känner mig som en orensad brödrost,
mögliga smulor av vidbränt bröd täcker över...
berg av taffliga synonymer och äckliga adjektiv...

Stabilitet, ditt namn är någon annans...
jag är geggamojja...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen