Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALLÅ!

hallå, du därnere på gatan
har vi nåt gemensamt?
jag har suttit häruppe länge
det blir ganska ensamt
hallå, ska vi samtala om
poesi tills det skymmer
och inte berätta för omgivningen
att vi rymmer?

hallå, denna eftermiddag
mitt i regnet och rusket
vi kunde ju ge oss ilag
fastän skippa allt snusket
och föra en konversation
sen vi tänt de där levande ljusen
och marsmörkret sänkt sig runtom oss
och runt alla husen

hallå där, vad heter du?
vad läser du och var bor du?
är du släkt med någon jag känner?
och framför allt: tror du?
jag kunde slå följe med dig
vi kunde umgås som vänner
det är inte farligt om man
nån gång gör som man känner!

LARZ GUSTAFSSON 080313




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-13 18:24



Bookmark and Share


  Connie
Humoristisk och härligt inbjudande!
2008-03-14

  kärleksbarn
den här gillade jag
fin!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP