Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SHAME ON ME

shame on me
for having these needs
shame on me
for all dirty deeds
shame on me
for eating to much
shame on me
for needing your touch
shame on me
for feeling this way
shame on me
is all i can say!

LARZ GUSTAFSSON




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-13 18:29



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
varför skäms du Larz?, har du gjort något otillbörligt med denna skönhet, det kommer inte fram i texten
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP