Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det ännu fanns tid, var jag bara på lektion nummer tre...


Om jag bara fick lite mer tid.


I bland
när ingen är med,

får jag känslan av att du är här.

När jag stänger mina ögon ser jag hur du ler,
lite skevt som bara du gör.

Fast när jag öppnar dem är du lik förbaskat inte här...

Hann aldrig säga allt jag ville ha sagt,
aldrig göra allt det där som vi skulle ha gjort.

Det är försent nu, alldeles försent.

Men om jag fick lite mer tid,

bara en timme en dag eller så.

Skulle jag inte behöva säga, jag älskar dig.

Det, vet ju båda två.


Nej, skulle köra dig vart du vill,

precis vart du vill,


pappa



fast inte dit du är nu.








Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 22:06



Bookmark and Share


  papessa
gripande vackert
2008-03-17

  Elaine.S VIP
Finstämd och sorglig. Känns som en uppmaning att låta dem man älskar vara säkra på just det- att man älskar dem.
2008-03-16

  Hapalochlaena
Denna text träffar mig och
jag känner med dig.
Du får fram det jag känner,
mycket bra skrivet.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean