Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren 1997 var vild. Liksom den sommar som ägde rum 30 år tidigare och som mästaren själv sjunger om. Men då var jag bara 6.


VILD SOMMAR

efter regn kommer sol
efter åska frisk luft
så man kan vara cool
fastän livet är tufft
fast man handlat sjukt
kan man landa mjukt

vilda sommar av dåd
milda sommar av nåd
efter dans kommer sans
komemr ans och balans
lycklig den som kan le
och förtrösta och se
kommer dag kommer råd
sköna sommar av nåd

gospel gypsies
gospel hippies
vilda picknicks i det blå
som det nya jesusfolket
kan vi \"flyta ovanpå\"
för att underströmmen bär oss
och vårt segel fylls av vind
denna eld som helt förtär oss
kan forcera varje grind

jag har laddat hela vintern
tills den mynnat ut i vår
och nu löper jag som sprintern
varthelst Herrens vägar går
vi har fondrer av Guds kärlek
vi har energi och liv
vi drar framåt, utåt, hemåt
som ett himmelskt kollektiv

LARZ GUSTAFSSON 970709-10

\"Ja, det var då, min vän, en gång för längesen...En härlig tid som verkade stå still.\"




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 07:09



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Du är fantastisk i ditt uttryck..känsla/B
2008-03-14

  Elaine.S VIP
Gillar den här, får flashbacks till en annan tid. Lyhördheten hos sprintern som löper varthelst Herrens vägar går talar till mig.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP