Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I GÅR I DAG...

det här är vår sömn
det där var vår dröm
vi hade en natt
den var mild och öm
nu har vi ett år
det är nådens år
vi får vad vi sår
och vår Gud förmår

det går att bli väckt
trots all apati
man slipper bli knäckt
av all barbari
den bubbla blir spräckt
som du lever i
bär Hans smädedräkt
så ska du bli fri

rebeller i går
karameller i dag
det är mera regel
än undantag
rebeller i går
och modeller i dag
att anpassa sig
är systemets lag

det går att bli släkt
med syskon som väckts
en trygg syskonkrets
som lämnat all hets
vi vill ej ha skjuts
med babylons buss
finn frid i vår tid
keep sowing the seed!

LARZ GUSTAFSSON 970622




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-15 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP