Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tiden blir allt suddigare


Ibland undrar man var man faktiskt står när man helt glömt att något kan smaka bittert
Att bitter inte bara är ett adjektiv för känslor

Den dagen jag lade händerna om min egen hals och knäppte upp mitt silverlås
Smet ur mitt fängelse av silver
Jag vill minnas det som en fantastisk dag
Scenario:
Jag ser er, den bittra känslan väller upp inom mig som alltid när er kärlek står och petar mig i ögat, kletbitterheten stannar upp innan den hunnit ut i kroppens alla skrymslen och jag ger den en käftsmäll. Jag stoppar den.
\"Helvete, av med halsbandet fort som fan innan jag ändrar mig, av av av fort som jävla fan!\"

Svårare än så var det inte att komma över dig
Svårare än så var det inte att välja någon annan framför dig
Min första tanke
\"Jag är inte bitter längre\"


Och nu, kära dagbok,
blir det lika lätt nästa gång?

Du börjar bli diffus älskling
och du framkallar minnen och händelser där

jag

redan

varit




Fri vers av Delethee
Läst 591 gånger
Publicerad 2008-03-14 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delethee