Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Yrket som, många gånger, kräver Envishet, Hänsynslöshet, Slughet, Lögnaktighet, Uppfinningsrikedom plus några fler , både tveksamma och smarta egenskaper.


FÖRSÄLJAREN

Försäljaren
måste vara klurig

Försäljaren
också ofta lurig

Försäljaren
inte alltid ärlig

Försäljaren
kan va rent förfärlig

Försäljaren
förför och övertalar
upprör och förhalar

Försäljaren
ibland rent prostituerad
en djävul, men kamouflerad
allt kan han sälja
allt ska vi svälja

Försäljaren
några är jysta
fast de slutar nog
av harm de krysta
de ser ett ruttet knog........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 705 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-14 08:38



Bookmark and Share


  Spider
så sant så! det är både ros o ris..
2008-03-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sorry! Pli skulle jag
skrivit, inte pil..
2008-03-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja en dels försäljnings-
strategi, är nån sorts
magi, med en annor-
lunda regi och vem
skall på den få pil...
2008-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Själv äcklas jag av försäljare.
I synnerhet de som antastar en i Gävle centrum med sitt vidriga tjat om telefonabonnemang och annat.
2008-03-14

  aol
finfin poesi om försäljargisslet
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska