Människa, mänsklighet, mänsklig, mänskligar, mänskligast.......?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människa, mänsklighet, mänsklig, mänskligar, mänskligast.......?


Konsten att vara människa

 

Konsten att vara

människa pågår och jag

undrar hur den syns




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-14 09:45



Bookmark and Share


  Ilona _L
Jag kan bara hålla med Charlotte, lite längre ner på sidan...

Tänk så kloka vi ska vara när vi (om vi får leva) i 80-årsåldern vet exakt hur vi ska leva och då inte har så mycket nytta av det!
Livets ironi...
2008-03-14

    Scribble
Ulla, det syns i dina kloka ord! tack för dem!
Kram/S.
2008-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Kanske sitter även det i betraktarens ögon.
2008-03-14

  katt.inc
Ja, det kan man fråga sig, tycker om din tanke och hur du förmedlar den här.
2008-03-14

    Melona
haha

den konsten undrar jag också hur den ser ut

antagligen som du, jag
och eller den bredvid?!

du är go du! :)
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP