Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

giftigt liv

 

 

det regnar knivar

från himlen, skalpeller från

kudden i min säng

 

rakblad slinker med

i mjölken på morgonen

rivsår på tungan

 

i andetagen

sugs det in små glasskärvor

kvarglömda i luft

 

 




Bunden vers (Haiku) av illvette
Läst 352 gånger
Publicerad 2008-03-14 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette