Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försiktigt, tillsammans

 

 

det mörknar ute nu

du smeker min kind

jag är rädd för dig

försiktigt måste vi

orka leva

båda två

om inte annat

för varandra

det mörknar ute nu

du smeker min kind

jag är rädd om dig

 

 




Fri vers av illvette
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-03-14 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette